KONFERENS

Håll din nästa konferens på Nygårds Värdshus, där traditionell charm möter en avkopplande naturmiljö. Låt er inspireras av vår genuina atmosfär och den omgivande naturen, den perfekta platsen för reflektion och samarbete. Här får ni chansen att koppla bort vardagens stress och fokusera på era mål, allt medan ni njuter av lugnet i vår traditionella herrgårdsmiljö.

konferenslokal

Lokaler

Dyk in i en atmosfär av fokus och samarbete på Nygårds Värdshus ovanvåning. Med plats för upp till 80 personer erbjuder vi en rymlig och välplanerad miljö som är anpassad för stora konferenser. Här kan ni samla hela teamet under ett och samma tak, omgiven av traditionell charm, för en produktiv och minnesvärd konferensupplevelse.

  • Röda rummet, max 14 personer
  • Olaus rum max 14 personer
  • Salongen, max 18 personer i u-sittning eller 40 personer i biosittning
  • Stora matsalen, max 30 personer i u-sittning eller 60 personer i biosittning
  • Hela övervåningen

Miljövänlig bevarad charm

Upptäck Nygårds Värdshus ovanvåning! En plats där historiens charm harmoniskt möter dagens miljötänk. Vi har varsamt bevarat den ursprungliga karaktären av huset, från de traditionella bjälkarna till de fina detaljerna, samtidigt som vi har integrerat hållbara lösningar för en grönare konferens. Med plats för upp till 80 personer erbjuder övervåningen en sällsynt kombination av gammaldags atmosfär och modern ansvarskänsla, skapande den ideala miljön för ditt nästa möte eller evenemang.

Mötesrum

Välkommen till vårt exklusiva mötesrum på Nygårds Värdshus – en plats designad för djupgående samtal och produktiva diskussioner. Rummet är utrustat med en toppmodern storbildsskärm, idealisk för presentationer och videokonferenser. Men det som verkligen gör detta rum speciellt är den storslagna utsikten. Från fönstret öppnar sig en panorama av lugnande natur och glittrande vatten, som ger en känsla av ro och inspiration. Här kan du koppla bort distraktioner, fokusera på ditt möte och låta omgivningens skönhet spela en roll i dina beslut.

Aktiviteter

Dags att genomföra en konferens eller en kickoff? Genomför din aktivitet hos oss.

Konferens

Konferenspaket
  • Frukost med smörgås, kaffe / te, smoothie samt juice
  • Förmiddagskaffe med chokladbit
  • Lunch med sallad, bröd,  bubbelvatten/lättöl och kaffe
  • Eftermiddagskaffe med konditorns godsaker
  • Frukt, godis och mineralvatten hela dagen

kickoff

Planera er kickoff hos oss och utnyttja våra generösa utomhusytor för en rad aktiviteter. Oavsett om ni vill utmana kollegorna i en omgång brännboll, tävla i kubb, eller njuta av en avslappnad match boule, har vi den perfekta miljön för er. Kombinera arbete och nöje och låt vår natursköna omgivning bli scenen för er teambuilding.

Ett urval av våra aktiviteter
Brännboll
Kubb
Boule

Vi har ett stora ytor för er att ha egna kreativa aktiviteter.

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att boka ert event, fest eller kickoff.
Var vänlig notera att vi kommer att kontakta er för att bekräfta bokningen.