Prislista Bröllop & Fest

Tid och lokalhyra


Lokalhyran är från 12 000:- kr för fester som håller på mellan kl:15:00 till 01:00. Möjlighet till 02:00 finns för en tilläggskostnad på 6 000:- alt. 03:00 på 10 000:-





 Antal personer


I vår matsal kan vi ta emot maximalt 110 personer i honnörssittning.

Runda bord går att hyra in till en kostnad på 350,- styck.

Max 90 personer sittandes runt runda bord.





 Menyer


De menyförslag vi kan erbjuda finns att läsa om på denna sida.             Observera att detta endast är våra förslag och att ni gärna                             får komma med era egna önskemål





  Drycker


Vår sommelier hjälper till att sätta de perfekta vinerna till just er meny





  Bröllopstårta

 

Vi sammararbetar med Bageri Kardemumma i Täby Kyrkby



   Musik och DJ

Kostnad för ljud & ljus, inklusive DJ för en kväll är 12 500:- ​

(till  kl: 02:00 för 14 000:-, kl:03:00  16 000:-)

Pris för ljudutrustning för inkoppling av tex telefon för att

spela upp egen musik 6 000:-





   Transporter


Vi hjälper er att ordna taxi eller buss  till er och era gäster.

Kontakta oss för exakta prisuppgifter





  Blommor


Självklart tar vi hand om era önskemål kring blomsterarrangemang.

Debitering utefter omfattning av arrangemanget,

sammarbetet är med Blommor & Ting i Täby Kyrkby

Menyer

Förslag 1

FÖRÄTT

Rödbetstartar med kapris smulad getost, olivolja,

jungfrusallad och kavringskrutonger

VARMRÄTT

Broccoli-& baljfärsbiff med rostad broccoli & fänkål, cocktailtomater samt olivolja och blomkålspure

 

EFTERRÄTT

Chokladmoussetårta på avokado, dadlar och nötter.

Serveras med halloncoulis och säsongens bär

 

499;-/pp

Förslag 2

 

FÖRRÄTT

Sparris-& getostterrine med rostad rödbetsallad på ruccolabädd samt rostade pinjenötter & örtolja

 

VARMRÄTT

Lättrökt rödingfilé med västerbottenostkräm,

säsongens primörer, dillolja och dillslungad potatis

 

EFTERRÄTT

Bakad chokladterrin med mascarpone-& vitchokladkräm

samt jordgubbscoulis och chokladsmulor

 

561:-/pp

Förslag 3

 

FÖRRÄTT

Skaldjurssallad på räkor, hummer & kräftstjärtar samt sojabönor, jungfrusallad med krutonger och citronvinägrett

 

VARMRÄTT

Helstekt renkalvinnanlår med enbärsgräddsås, rårörda lingon, örtrostade rotfrukter och ugnsbakad potatis

 

DESSERT

Vaniljpannacotta med rostad vitchoklad, säsongens bär

samt jordgubbscoulis

 

702;-/pp

Förslag 4

 

FÖRRÄTT

Ljummen västerbottenpaj med löjrom, vispad smetana,

lök, sallad samt citron

 

VARMRÄTT

Helstekt kalvfilé med tryffelbearnaise, skysås

 (kantarellsås mellan juli-okt).

Serveras säsongens primörer och timjanrostad potatis

 

EFTERRÄTT

Klassisk Crème Brûlée

 

Pris: 675;-/pp

Förslag 5

 

FÖRRÄTT

Kräftskagen smaksatt med kummin på danskt rågbröd. Serveras med sikrom, citron och jungfrusallad

 

VARMRÄTT

Örtbakad majskycklingbröst från Bjäre, maderiasky,

bakade tomater & bönor samt potatiskaka provencale

 

EFTERRÄTT

Ljummen hasselnötsbrownie med hallonsorbet, karamelliserade nötter samt säsongens bär

 
Pris 517;-/pp

Förslag 6

 

FÖRRÄTT

Jordärtskockssoppa med varmrökt laxkub, dillolja

samt ört &-vitlöksstekt surdegsbröd

 

VARMRÄTT

Skinnhalstrad rödingfilé med kantarellsås, säsongens primörer samt potatiskaka provencale 

 

EFTERRÄTT

Citronsorbet med mjölkchokladmousse,

rostad vit choklad & säsongens bär

 

Pris: 551;-/pp