
Prislista Bröllop & Fest
Tid och lokalhyra
Lokalhyran är från 12 000:- kr för fester som håller på mellan kl:15:00 till 01:00. Möjlighet till 02:00 finns för en tilläggskostnad på 6 000:- alt. 03:00 på 10 000:-
Antal personer
I vår matsal kan vi ta emot maximalt 110 personer i honnörssittning.
Runda bord går att hyra in till en kostnad på 350,- styck. Max 90 personer sittandes runt runda bord.
Menyer
De menyförslag vi kan erbjuda finns att läsa om på denna sida. Observera att detta endast är våra förslag och att ni gärna får komma med era egna önskemål
Drycker
Vår sommelier hjälper till att sätta de perfekta vinerna till just er meny
Bröllopstårta
Vi sammararbetar med Bageri Kardemumma i Täby Kyrkby
Musik och DJ
Kostnad för ljud & ljus, inklusive DJ för en kväll är 9 500:-
(till kl: 02:00 för 11 000:-, kl:03:00 13 500:-)
Pris för ljudutrustning för inkoppling av tex telefon för att spela upp egen musik 5 000:-
Transporter
Vi hjälper er att ordna taxi eller buss till er och era gäster. Kontakta oss för exakta prisuppgifter
Blommor
Självklart tar vi hand om era önskemål kring blomsterarrangemang.
Debitering utefter omfattning av arrangemanget,
sammarbetet är med Blommor & Ting i Täby Kyrkby
Menyer
Förslag 1
FÖRÄTT
Rödbetstartar med kapris och örtsallad samt getost,
olivolja och kavringskrutonger
VARMRÄTT
Broccoli-& baljfärsbiff med rostad broccoli & fänkål, blomkålskräm, cocktailtomater samt olivolja
EFTERRÄTT
Chokladmoussetårta på avocado, dadlar och nötter.
Serveras med halloncoulis och säsongens bär
497;-/pp
Förslag 2
FÖRRÄTT
Sparris-& getostterrine med rostad rödbetsallad på ruccolabädd samt rostade pinjenötter & örtolja
VARMRÄTT
Lättrökt fjällröding med västerbottenostkräm,
säsongens primörer, dillolja och dillslungad potatis
EFTERRÄTT
Bakad chokladterrine med mascarpone och vitchokladkräm samt jordgubbscoulis och chokladcrust
531:-/pp
Förslag 3
FÖRRÄTT
Skaldjurssallad på räkor, hummer & kräftstjärtar samt soyabönor, jungfrusallad med krutonger och citronvinegrette
VARMRÄTT
Helstekt renkalvinnanlår med enbärsgräddsås, rårörda lingon, örtrostade rotfrukter och ugnsbakad potatis
DESSERT
Vaniljpannacotta med rostad vitchoklad, säsongens bär
samt jordgubbscoulis
702;-/pp
Förslag 4
FÖRRÄTT
Ljummen västerbottenpaj med löjrom, vispad smetana,
lök, sallad samt citron
VARMRÄTT
Helstekt kalvfilé med tryffelbearnaise, skysås
(kantarellsås mellan juli-okt).
Serveras säsongens primörer och timjanrostad potatis
EFTERRÄTT
Klassisk Crème Brûlée
Pris: 634;-/pp
Förslag 5
FÖRRÄTT
Kräftskagen smaksatt med kummin på danskt rågbröd. Serveras med sikrom, citron och örtsallad
VARMRÄTT
Örtbakad majskycklingbröst från Bjäre, maideriasky,
bakade tomater & bönor samt potatiskaka provencale
EFTERRÄTT
Ljummen hasselnötsbrownie med hallonsorbét, karamelliserade nötter samt säsongens bär
Pris 517;-/pp
Förslag 6
FÖRRÄTT
Jordärtskockssoppa med varmrökt laxkub, dilolja
samt ört &-vitlöksstekt surdegsbröd
VARMRÄTT
Skinnhalstrad fjällröding med kantarellså, säsongens primörer samt potatiskaka provencale
EFTERRÄTT
Citronsorbet med mjölkchokladmousse,
rostad vit choklad & säsongens bär