
Prislista Bröllop & Fest
Tid och lokalhyra
Lokalhyran är från 12 000:- kr för fester som håller på mellan kl:15:00 till 01:00. Möjlighet till 02:00 finns för en tilläggskostnad på 6 000:- alt. 03:00 på 10 000:-
Antal personer
I vår matsal kan vi ta emot maximalt 110 personer i honnörssittning.
Runda bord går att hyra in till en kostnad på 350,- styck.
Max 90 personer sittandes runt runda bord.
Menyer
De menyförslag vi kan erbjuda finns att läsa om på denna sida. Observera att detta endast är våra förslag och att ni gärna får komma med era egna önskemål
Drycker
Vår sommelier hjälper till att sätta de perfekta vinerna till just er meny
Bröllopstårta
Vi sammararbetar med Bageri Kardemumma i Täby Kyrkby
Musik och DJ
Kostnad för ljud & ljus, inklusive DJ för en kväll är 12 500:-
(till kl: 02:00 för 14 000:-, kl:03:00 16 000:-)
Pris för ljudutrustning för inkoppling av tex telefon för att
spela upp egen musik 6 000:-
Transporter
Vi hjälper er att ordna taxi eller buss till er och era gäster.
Kontakta oss för exakta prisuppgifter
Blommor
Självklart tar vi hand om era önskemål kring blomsterarrangemang.
Debitering utefter omfattning av arrangemanget,
sammarbetet är med Blommor & Ting i Täby Kyrkby
Menyer
Förslag 1
FÖRRÄTT
Rödbetstartar med kapris smulad getost, olivolja,
jungfrusallad och kavringskrutonger
VARMRÄTT
Broccoli-& baljfärsbiff med rostad broccoli & fänkål, cocktailtomater samt örtolja
och blomkålspure
EFTERRÄTT
Chokladkaka med nötter. Serveras med
choklad-& kokosmousse och säsongens bär
499;-/pp
Förslag 2
FÖRRÄTT
Getostterrine med smörstekt sparris,
rostad rödbetsallad på ruccolabädd samt
rostade pinjenötter & örtolja
VARMRÄTT
Lättrökt rödingfilé eller skinnhalstrad rödingfilé
med västerbottenostkräm,
säsongens primörer, dillolja och dillrostad potatis
EFTERRÄTT
Bakad chokladterrin med mascarpone-& vitchokladkräm
samt jordgubbscoulis och chokladsmulor
573:-/pp
Förslag 3
FÖRRÄTT
Skaldjurssallad på räkor, hummer & kräftstjärtar samt sojabönor, jungfrusallad med krutonger och citronvinägrett
VARMRÄTT
Helstekt renkalvinnanlår med enbärsgräddsås, rårörda lingon, örtrostade rotfrukter och ugnsbakad potatis
DESSERT
Vaniljpannacotta med rostad vitchoklad, säsongens bär samt bärcoulis
715;-/pp
Förslag 4
FÖRRÄTT
Ljummen västerbottenpaj med löjrom, vispad smetana,
lök, sallad samt citron
VARMRÄTT
Helstekt kalvfilé med tryffelbearnaise, skysås
(kantarellsås mellan juli-okt).
Serveras säsongens primörer och timjanrostad potatis
EFTERRÄTT
Klassisk Crème Brûlée
Pris: 685;-/pp
Förslag 5
FÖRRÄTT
Kräftskagen smaksatt med citron & västerbottensost på danskt rågbröd. Serveras med sikrom, citron och jungfrusallad
VARMRÄTT
Svensk örtbakad majskycklingbröst , maderiasky,
bakade tomater & bönor samt potatiskaka provencale
EFTERRÄTT
Ljummen hasselnötsbrownie med vaniljkräm, karamelliserade nötter samt bärcoulis
Pris 525;-/pp
Förslag 6
FÖRRÄTT
Jordärtskockssoppa med varmrökt lax, gräslök, dillolja samt ört &-vitlöksstekt surdegsbröd
VARMRÄTT
Helstekt svensk biff med ört-& vitlökssmör, rödvinssås, parmesanbakad tomat samt potatiskaka provencale
EFTERRÄTT
Citronsorbet med mjölkchokladmousse,
rostad vit choklad & säsongens bär